tisdag 1 februari 2011

En 7-åring i huset...

Ja, så är hon nu 7!
Älskade äldsta dottern har blivit sju år!
Hur gick det till, hon var ju så nyligen en bäbis... :-)

Varje sekund jag har sett Josefine idag så har hon gått runt med ett stort nöjt leende, hon har blivit glad åt alla sina presenter och bara njutit.
Hon har liksom blivit "stor" nu!

Hon fick sitt önskade Nintendo DS, som hon tjatat om i över ett halvår. Hon trodde verkligen att hon inte skulle få det då vi sa att vi inte köper så dyra presenter. Men vi "gav med oss" ;-) Vi tog med farfar, farmor och farbror i insamlingen. ;-)
Jag tycker att det känns viktigt att barnen ändå ska förstå att saker som kostar mer pengar ska markeras/poängteras att dem gör det.

Sedan har hon fått sin första dagbok, sin första parfym, läppglans och tuffa kläder. Det var som sagt en stor tjej som firades idag...

Nu har hon fått följa med sin kusin Marika hem för att ha en egen "kusindag" ikväll och imorgon. Josefine skulle få välja vad dem skulle göra, lät som bowling var det som stod högst upp på önskelistan.
Tänk vad härligt att få bli så bortskämd av sin kusin! <3

Själv så avvek jag från jobbet straxt före 12 för att åka och träna ett lunchpass. Sedan var tanken att ta med tjejerna för att hälsa på pappa min på sjukhuset då han åkt på en ny hjärtinfarkt men mamma ringde och sa att han skulle göra själva ballongvidgningen för att öppna upp det tilltäppta kärlet så han kunde inte ta emot besök.
Åkte och hämtade brudarna tidigare i alla fall och tog det lite lugnt hemma med att förbereda inför kvällens grattande.

Glöm inte att ta hand om dig själv och dina nära och kära!

1 kommentar: