måndag 29 november 2010

Har du sett om det är någon snö ute?

Så var det vinter, på riktigt!
(Men det som känns lite galet och härligt är att det kommer att gå i ett nafs och sedan sitter man mot altanväggen och avnjuter den första koppen kaffe ute i den första värmande solen)

Men nu ska vi leva i nuet.
Det är snö, det är en härlig snö.
Jag och Josefine var ute och letade längdskidor till henne i söndags men vart lite besvikna då det visar sig att hon helt plötsligt inte "platsar" med "barnskidor med enkla rembindningar längre.
Nu ska det vara skidor med riktigt bindning och pjäxor.
Då blev det också en annan prisklass, vilket i sig är ok om hon verkligen kommer att åka. Men är rädd att när man kommer till att man måste byta skor för att åka skidor en stund så kommer det att bli ett litet motstånd.
Ja ja, vi ska titta om vi hittar några begagnade först.

När jag och Josefine var ute och satte belysning i "trädgården" igårkväll så glittrade snön, det är vackert! (och kallt)

Första advent har nu varit, mysigt att få tända första ljuset, nu kommer veckorna gå fort.
Känner att det varit mycket på jobbet de senaste tre veckorna och tidsuppfattningen inte är ritkigt riktig, nu borde det lugna ned sig lite så att man kan njuta lite och få igång hjärnan på julklappsspånande vilket borde vara det som ligger näst på priolistan i huvudet. ;-)
Du är säkert redan klar?

Kom iväg och tränade direkt efter jobbet idag, dock besviken då det var ett ganska trist pass. Passade inte mig i alla fall. Tänk så mycket sämre man presterar direkt när det inte är roligt...?

Lev i nuet, njut av nuet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar